Waardering

0

Wat vind jij van dit recept?

0 stemmen
0 0
Zalm in kormasaus

Zalm in kormasaus

Moeilijkheidsgraad: Beginner
Bereidingstijd: < 30 minuten
Fans: 0
Gepost door: chris
Recept voor: 4 personen
 

Bereiding

stap 1

Snij de zalm in grote stukken (ca 3x3 cm). Bak de vis en babyspinazie in boter of margarine in een diepe koekenpan.

stap 2

Voeg de kormasaus en water toe. Laat op laag vuur ca. 3 tminuten onder een deksel pruttelen tot de vis gaar is.

stap 3

Strooi er cashewnötter en grof gehakte munt overheen. Tip: Serveer met gekookte rijst, limepartjes en Indiase komkommersalade.

Zalm in kormasaus

REACTIES OP DIT GERECHT
LOG IN OM JOU ERVARINGEN OVER DIT GERECHT TE DELEN

Restaurant A l' Improviste

Restaurant A l' Improviste

Meer info over

souschef Social Food Network