Wat vind jij van dit recept?
>1 Verwijder het vlies van de konijnenfi lets met behulp
van een scherp mesje. Snijd de konijnenfi lets
in stukjes van ongeveer 2 cm.
2 Maak een marinade met de sojasaus, de ketjap,
de geconcentreerde tomatenpuree en de kerrie.
Meng de marinade met de stukjes konijn en laat
alles een 20-tal minuten marineren in de koelkast.
3 Snijd de rode paprika in kleine stukjes en snijd de
worteltjes in dunne plakjes.
4 Verhit wat olie in een wokpan. Verwijder de overtollige
marinade van de konijnstukjes en roerbak
eerst de stukjes konijn. Voeg de paprika en de
wortel toe en roerbak alles 1 a 2 minuten.
5 Voeg dan de sojascheuten en roerbak alles nog
1 minuut verder. Breng op smaak met peper en
zout en meng er de fi jngesnipperde dille onder.
6 Kook de rijstnoedels gaar volgens de aanwijzingen
op de verpakking, verdeel de noedels over de
borden en schep er de geroerbakte konijnenfi lets
en groenten op. Werk af met enkele plukjes dille
en serveer meteen.