Wok met konijn, rijstnoedels, dille en kerrie

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Beginner

Bereidingstijd

> 1 uur

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. >1 Verwijder het vlies van de konijnenfi lets met behulp
  2. van een scherp mesje. Snijd de konijnenfi lets
  3. in stukjes van ongeveer 2 cm.
  4. 2 Maak een marinade met de sojasaus, de ketjap,
  5. de geconcentreerde tomatenpuree en de kerrie.
  6. Meng de marinade met de stukjes konijn en laat
  7. alles een 20-tal minuten marineren in de koelkast.
  8. 3 Snijd de rode paprika in kleine stukjes en snijd de
  9. worteltjes in dunne plakjes.
  10. 4 Verhit wat olie in een wokpan. Verwijder de overtollige
  11. marinade van de konijnstukjes en roerbak
  12. eerst de stukjes konijn. Voeg de paprika en de
  13. wortel toe en roerbak alles 1 a 2 minuten.
  14. 5 Voeg dan de sojascheuten en roerbak alles nog
  15. 1 minuut verder. Breng op smaak met peper en
  16. zout en meng er de fi jngesnipperde dille onder.
  17. 6 Kook de rijstnoedels gaar volgens de aanwijzingen
  18. op de verpakking, verdeel de noedels over de
  19. borden en schep er de geroerbakte konijnenfi lets
  20. en groenten op. Werk af met enkele plukjes dille
  21. en serveer meteen.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.