Speenvarken met groene aspergepunten, spinazie, tomaat en ei

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Beginner

Bereidingstijd

< 30 minuten

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. Snijd de speenvarkenfi let in fi jne plakjes.
  2. Snijd de uiteinden van de asperges bij.
  3. Snijd de tomaten in vier en verwijder
  4. zaadlijsten.
  5. Klop de eieren los met de sojasaus.
  6. Verhit de olie in een wokpan, voeg de
  7. perges toe en wok ze in ongeveer 4
  8. 5 minuten tot ze beetgaar zijn, leg
  9. asperges op een bord.
  10. Wok de tomaten kort, voeg de eieren
  11. e en roer goed, voeg de speenvarkenplakjes,
  12. asperges en de spinazie
  13. e en roerbak tot alles goed
  14. rm is.
  15. Kruid met peper en zout en dien op.
  16. t voorgerecht kan ook prima als hapje
  17. serveerd worden.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.