Salade camarguaise

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Getraind

Bereidingstijd

< 30 minuten

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. >1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Je kan rode rijst op de traditionele manier koken
  3. in een verhouding van 1 deel rijst op 2 delen water
  4. en de kooktijd is iets langer dan deze van de meeste
  5. witte rijst soorten, reken op 15 tot 20 minuten.
  6. 2 Snijd alle groenten in kleine blokjes. Snijd het vruchtvlees
  7. van de olijven van de pit.
  8. 3 Maak een lichte mayonaise met de eierdooier, mosterd,
  9. het citroensap en de olijfolie. Als de mayonaise te vast is,
  10. voeg dan geleidelijk aan wat water toe tot de gewenste
  11. dikte. Pers de knofl ook bij de mayonaise en breng op
  12. smaak met peper, zout en een beetje citroensap.
  13. 4 Was de kropsla.
  14. 5 Schik telkens enkele mooie bladeren kropsla op de borden.
  15. Verdeel de rijst over de kropsla. Meng alle groenteblokjes
  16. bij elkaar, voeg de olijven en kappertjes toe en
  17. meng het geheel met wat knofl ookmayonaise. Verdeel
  18. de groentemengeling over de rijst. Druppel de rest van
  19. de mayonaise erover.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.