Gevulde coeur de boeuf-tomaat

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Beginner

Bereidingstijd

< 1 uur

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. >1 Spoel de tomaten en snijd de hoedjes
  2. eraf en haal ze leeg. Pers de
  3. zaadlijsten door een zeef en vang
  4. het sap op . Draai de tomaten om
  5. op een bord om ze goed te laten
  6. uitlekken. Snipper 1 ui fijn, snijd de
  7. andere ui in fijne plakjes.
  8. 2 Meng het gehakt met het losgeroerde
  9. ei, het broodkruim, de ketjap, de
  10. fijngesnipperde witte ui en de kruiden,
  11. breng het gehakt verder op
  12. smaak met peper en zout.
  13. 3 Vul de tomaten op met het gehakt,
  14. zet de hoedjes erop, sprenkel wat
  15. olijfolie erover en zet ze in een ovenschaal.
  16. Zet de tomaten 30 a 40 minuten
  17. in een voorverwarmde oven
  18. van 180°C.
  19. 4 Meng de olijfolie bij het tomatensap,
  20. kruid het sap met peper en zout.
  21. 5 Maak een frisse salade met de spinazie,
  22. de bosuitjes en de tomatenvinaigrette.
  23. 6 Serveer dit met de gevulde tomaten.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.