Gegrild rundvlees met tapenade van radijsjes en dille

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Getraind

Bereidingstijd

< 1 uur

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. >Tapenade
  2. 1 Kook de aardappel samen met het teentje knoflook
  3. gaar in kokend gezouten water.
  4. 2 Pluk de jonge blaadjes met steel van de radijsjes
  5. en leg ze in koud water. Hak de de radijsjes fi jn,
  6. kruid ze met een weinig peper en zout en besprenkel
  7. ze met wat citroensap.
  8. 3 Prak de aardappel en de knofl ook fi jn met de olijfolie
  9. en de zure room, kruid met peper en zout en
  10. laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  11. 4 Meng de radijsjes onder de aardappel en voeg
  12. er de fi jngesnipperde dille en radijssteeltjes aan
  13. toe.
  14. Rundvlees
  15. 1 Snijd het rundvlees in plakjes van ongeveer 1 cm
  16. dik en sla ze lichtjes plat met een vleeshamer.
  17. 2 Bestrijk het rundvlees met wat olijfolie en grill ze
  18. kort langs beide zijden, kruid met peper van de
  19. molen en zeezout.
  20. Afwerking
  21. Schik de plakjes rundvlees op de borden. Schik
  22. telkens een quenelle van de tapenade op het
  23. rundvlees en werk af met enkele radijssteeltjes.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.