Amandelschelpen met citroengras en pittige dipsaus

print dit recept  dit recept

Moeilijkheidsgraad

Getraind

Bereidingstijd

< 30 minuten

Aantal personen

1

Ingrediënten

Instructies

  1. >1 Spoel de amandelschelpen grondig
  2. in koud water, herhaal dit enkele
  3. malen.
  4. 2 Plet de citroengrasstengels en snijd
  5. ze grof.
  6. 3 Snijd de chilipeper in fi jne ringen,
  7. snipper de knofl ook fi jn.
  8. 4 Verhit een pan waarop een deksel
  9. past, met de olie. Voeg knofl ook,
  10. citroengras en chilipeper toe en laat
  11. kort bakken tot alles begint te geuren.
  12. Voeg de amandelschelpen toe
  13. en zet een deksel op de pan, schud
  14. de pan regelmatig op tot alle schelpen
  15. volledig zijn geopend. Voeg de
  16. grof gehakte koriander toe en roer
  17. alles goed om.
  18. 5 Meng de sambal met de vissaus en
  19. het limoensap als dipsaus.

Fans

0 souschefs hebben dit gerecht al gegeten.