Welkom bij souschef.be! Voor wie echt alles over koken wil weten.


Recepten en restaurants

Iedereen is chef in eigen keuken. Koken is heel persoonlijk en inspireert jong en oud, man of vrouw. Souschef.be speelt helemaal in op de trend van koken als sociaal gebeuren.

Als social food platform bulkt souschef.be van het culinaire nieuws: recepten, restaurants en alles wat met lekker of gezond koken te maken heeft. De bedoeling is om zoveel mogelijk gepassioneerde kookliefhebbers met elkaar in contact te brengen. Op die manier kunnen alle souschefs alles delen wat met koken en lekker eten te maken heeft.

Zoals op iedere andere sociaalnetwerksite wordt er dus op souschef.be gedeeld, geliked, opgeladen, enz,... . Alles staat hier in het teken van koken, ingrediënten, recepten en restaurants. Kortom, souschef.be wil uitgroeien tot het meest interactieve digitaal kookuniversum in Vlaanderen.

In feite maak jij als lezer deze site tot een succes: je laadt immers zelf je informatie, foto's en/of recepten op. Je kan suggesties doen om recepten te verrijken of restaurants te beoordelen. Dus wil je bv. weten welke wildsaus een extra toets aan everzwijn geeft, welk restaurant de beste huiswijn serveert en waarom een moelleux helemaal niet moeilijk is om te maken, dan ben je hier aan het juiste adres.

We zijn ervan overtuigd dat souschef.be uw nieuwe kooksite wordt.Je persoonlijk culinair cv

De site gaat in een tweede fase nog een stapje verder. Op basis van een persoonlijk culinair cv zal je zelf je vriendengroep kunnen samenstellen. Op die manier zal je je kunnen linken aan gelijkgestemden en ontstaat er een grote pool van kookliefhebbers die met elkaar zijn verbonden via allerlei gemeenschappelijke interesses, voorkeuren of thema's.

Restaurant l' Anatra

Restaurant l' Anatra

Meer info

Aanbevolen
door jouw netwerk

Meer populaire restaurants

Populaire
gerechten

Meer populair eten
 

souschef Social Food Network