Waardering

1

Wat vind jij van dit restaurant?

1 stemmen
0 0
Restaurant Epsilon

Restaurant Epsilon

Prijsklasse: Goedkoop (< 25 €)
Stijl keuken: Frans, Belgisch, West-europees
 


Openingsuren Restaurant Epsilon

  • Dinsdag: open
  • Woensdag: open
  • Donderdag: open
  • Vrijdag: open
  • Zaterdag: open
  • Zondag: open

St-Amandstraat 118
9000 Gent
Oost-Vlaanderen, BE (Routebeschrijving)
T +32.92251231
website


Bestaat dit restaurant niet meer?
» Meld het ons

Jouw ervaring

1F.R.F.R.

door F.R. op

HIER GA IK NOOIT MEER!! AfraderVroeger 2x geweest. Best lekker eten, maar erg weinig groenten en niet zo'n vriendelijke bediening. Vorige maand sloeg echter alles...Er hing een lijst met quiches op de deur, waarvan er een erg lekker uitzag met kefte en speciale uitjes...Bediening liet op zich wachten, nochtans niet veel volk. Toen de ober kwam vroeg ik "Weet u soms of er paprika in de quiche zit? De derde quiche op de lijst. Ik ben allergisch aan paprika" "De quiche met mozzarella en tomaat?" (dat zat er ook in) "Ja, de derde op de lijst *wijs*" Hij ging het vragen. 20 min later komt de kok aangelopen. "Ja, is dat hier voor die quiche??!!!" vrij agressief Ik, geschrokken, "Ja?" "Ja, ge weet toch dat dat MINSTENS EEN UUR GAAT DUREN HE!!" "Euh, ok, dan neem ik wel de ki..." Kok raast verder "Ja en ik moet dat speciaal maken, ik maak die quiches op voorhand, maar ene speciaal met tomaat en mozzarella blabla..." Ik vermoed een misverstand en zeg "Ik had alleen gevraagd of er paprika in de quiche zit. De derde op het bord" Kok: "Er zit daar geen paprika in!!! De ingrediënten staan erbij!" "Oh, maar in kefte zit toch soms papri..." "Gij hebt hier niets te vragen!!!! De ingrediënten staan erbij!!! Kok beent weg.Wow. Ik wou toen eigenlijk weggaan, maar mijn vriend had geen tijd om ergens anders heen te gaan.Wat later komt de ober terug "Ja sorry, welke quiche was dat nu weer?" "De derde op het bord. Van bovenaan" Ober loopt naar bord en gaat langzaam mompelend met vinger langs (de juiste!) ingrediënten. Loopt naar keuken.Wat later krijg ik de quiche. Een stuk deeg met een dikke laag mozzarella en een stuk tomaat. Ik had écht geen zin in zoiets zwaars (bestond bijna volledig uit kaas) en ik had die quiche speciaal besteld voor de kefte en uitjes... Dus ik zag het echt niet zitten om op te eten. Ik roep de ober en vraag waar het vlees en de andere ingrediënten zijn. Ober verdwijnt.Kok stormt uit keuken en snokt het bord van tafel. Snauwt dat ik het niet moet betalen (alsof ik dat van plan was) en beent weg. Van mij werd verwacht dat ik nog mijn glas water betaalde en zonder eten bleef wachten tot mijn vriend klaar was! NOG NOOIT ZO ROT BEHANDELD.

0 0
1F.R.F.R.

door F.R. op

HIER GA IK NOOIT MEER!! AfraderVroeger 2x geweest. Best lekker eten, maar erg weinig groenten en niet zo'n vriendelijke bediening. Vorige maand sloeg echter alles...Er hing een lijst met quiches op de deur, waarvan er een erg lekker uitzag met kefte en speciale uitjes...Bediening liet op zich wachten, nochtans niet veel volk. Toen de ober kwam vroeg ik "Weet u soms of er paprika in de quiche zit? De derde quiche op de lijst. Ik ben allergisch aan paprika" "De quiche met mozzarella en tomaat?" (dat zat er ook in) "Ja, de derde op de lijst *wijs*" Hij ging het vragen. 20 min later komt de kok aangelopen. "Ja, is dat hier voor die quiche??!!!" vrij agressief Ik, geschrokken, "Ja?" "Ja, ge weet toch dat dat MINSTENS EEN UUR GAAT DUREN HE!!" "Euh, ok, dan neem ik wel de ki..." Kok raast verder "Ja en ik moet dat speciaal maken, ik maak die quiches op voorhand, maar ene speciaal met tomaat en mozzarella blabla..." Ik vermoed een misverstand en zeg "Ik had alleen gevraagd of er paprika in de quiche zit. De derde op het bord" Kok: "Er zit daar geen paprika in!!! De ingrediënten staan erbij!" "Oh, maar in kefte zit toch soms papri..." "Gij hebt hier niets te vragen!!!! De ingrediënten staan erbij!!! Kok beent weg.Wow. Ik wou toen eigenlijk weggaan, maar mijn vriend had geen tijd om ergens anders heen te gaan.Wat later komt de ober terug "Ja sorry, welke quiche was dat nu weer?" "De derde op het bord. Van bovenaan" Ober loopt naar bord en gaat langzaam mompelend met vinger langs (de juiste!) ingrediënten. Loopt naar keuken.Wat later krijg ik de quiche. Een stuk deeg met een dikke laag mozzarella en een stuk tomaat. Ik had écht geen zin in zoiets zwaars (bestond bijna volledig uit kaas) en ik had die quiche speciaal besteld voor de kefte en uitjes... Dus ik zag het echt niet zitten om op te eten. Ik roep de ober en vraag waar het vlees en de andere ingrediënten zijn. Ober verdwijnt.Kok stormt uit keuken en snokt het bord van tafel. Snauwt dat ik het niet moet betalen (alsof ik dat van plan was) en beent weg. Van mij werd verwacht dat ik nog mijn glas water betaalde en zonder eten bleef wachten tot mijn vriend klaar was! NOG NOOIT ZO ROT BEHANDELD.

0 0

souschef Social Food Network