Waardering

0

Wat vind jij van dit recept?

0 stemmen
0 0
Speenvarken met groene aspergepunten, spinazie, tomaat en ei

Speenvarken met groene aspergepunten, spinazie, tomaat en ei

Moeilijkheidsgraad: Beginner
Bereidingstijd: < 30 minuten
Fans: 0
Gepost door: PhilippeVDB
Recept voor: 1 persoon
 

Ingrediënten

  • 4 personen • 200 g speenvarkenfilet • 4 eieren • 3 eetlepels sojasaus • 300 g groene aspergepunten • 4 roma-tomaten • 1 kg jonge spinazie (gewassen) • peper en zout

Bereiding

stap 1

Snijd de speenvarkenfi let in fi jne plakjes.

stap 2

Snijd de uiteinden van de asperges bij.

stap 3

Snijd de tomaten in vier en verwijder

stap 4

zaadlijsten.

stap 5

Klop de eieren los met de sojasaus.

stap 6

Verhit de olie in een wokpan, voeg de

stap 7

perges toe en wok ze in ongeveer 4

stap 8

5 minuten tot ze beetgaar zijn, leg

stap 9

asperges op een bord.

stap 10

Wok de tomaten kort, voeg de eieren

stap 11

e en roer goed, voeg de speenvarkenplakjes,

stap 12

asperges en de spinazie

stap 13

e en roerbak tot alles goed

stap 14

rm is.

stap 15

Kruid met peper en zout en dien op.

stap 16

t voorgerecht kan ook prima als hapje

stap 17

serveerd worden.

Speenvarken met groene aspergepunten, spinazie, tomaat en ei

REACTIES OP DIT GERECHT
LOG IN OM JOU ERVARINGEN OVER DIT GERECHT TE DELEN

Restaurant Bitterpeeën

Restaurant Bitterpeeën

Meer info over

souschef Social Food Network